Mulighed for praktik hos Skolen for Rideterapi med Marie-Louise Demant

Mulighed for praktik hos Skolen for Rideterapi med henblik på rideterapi uddannelsen

Skolen For Rideterapi giver dig en mulighed for et praktik forløb hvor du lære mere om rideterapi og kan undersøge om uddannelsen til Natur, heste og Rideterapeut er vejen frem for dig.

Praktikant på lige fod med rideterapeuten

Praktikken hos Marie-Louise Demant giver dig mulighed for at træde ind med:

Fantasirejser

Mindfulness

Kontaktøvelser

Vejrtrækningsøvelser

Afbalanceringsøvelser

Tillidsøvelser med hest

Praktikanten deltager på lige fod med rideterapeuten

Praktik med praktisk omgang med heste

Praktikanten deltager i øvelser med praktisk omgang med heste og hjælper med vores klienter som f.eks. mindre børnegrupper, enkeltbørn/ unge/ voksne/ familie relationer og Personer med diagnoser.

Praktikanten gør sig klart hvad der ønskes supervision omkring. Er der flere praktikanter kan det foretages i grupper.

Kontakt Marie -Louise for datoer, ønsket indhold og længde.

Priser for Praktik

Praktik koster kr. 1.500

“Skolen for rideterapi’s praktiktilbud er en enestående mulighed for at træne rideterapi i praksis i tæt samarbejde med en erfaren terapeut. Her er min erfaringer med praktik i efteråret 2021 hos Marie-Louise på Røsnæs.

I praktikperioden har jeg opnået erfaring med afbalancerende og meditative øvelser med klienter såvel som træning af terapihesten. Jeg har oplevet, hvorledes samspillet mellem klient og hest kan styrke evnen til at mærke og være til stede i nuet. Naturen har her været en værdifuld ramme, der med sin blotte tilstedeværelse har hjulpet sanserne på vej.

At uddanne sig til rideterapeut er i høj grad en proces, som starter med en selv. Jeg arbejder derfor løbende med at styrke min egen evne til bevidst nærvær sammen med hesten. Supervision i praktikperioden har været en stor hjælp, og et godt afsæt for min videre uddannelse inden for natur, hest og rideterapi.”

Author's imageLinda SønderskovStuderende på uddannelse i natur, hest og rideterapi

[/section]