Certificeret efteruddannelse med fokus på hest, mindfulness og natur i det hesteassisterede, terapeutiske virke.

Stald Akur v/ Louise og Jon, etablerer sig med en certificeret efteruddannelse med focus på hest, mindfulness og natur i det hesteassisterede, terapeutiske virke.

Der lægges vægt på mindfulness med hest og facilitering af nærvær og kontakt i samspillet mellem menneske og hest.

Hestens natur, signaler, kommunikation og indre mekanismer belyses og inddrages med teori og praktiske øvelser til brug i det pædagogiske og terapeutiske virke. Meditation og naturens elementer medtages i fordybelsen af den hesteassisterede proces.

For yderligere information www.akur.dk

Kontakt gerne Louise Mølbak på akur@akur.dk eller 30560631.

Berider Jon Mar Gudmundsson underviser paa rideterapi uddannelsen hos Skolen for Rideterapi

Louise Mølbak

Heste-agronom – Uddannelse og erfaring

Louise er uddannet hesteagronom (cand. agro.) og har mange års erfaring med heste.

Fruerskovvej 4, 4390 Vipperød

• Hesteagronom cand. agro. (1999), Pædagogisk diplomuddannelse, Rideterapeut og B-instruktør.
  • Underviser på heste-linien på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde
  • Har studeret og undervist på Landbrugsuniversitet i Hvanneyri på Island
  • Har arbejdet på mange forskellige hestestutterier i Island

Jón Már Gudmundsson

Berider – Uddannelse og erfaring

Jón er uddannet islandsk berider (1996) og medlem af Félag Tamningamanna.

Fruerskovvej 4, 4390 Vipperød

• Islandsk berider (1996) og medlem af Félag Tamningamanna.
  • Mange års erfaring med undervisning med heste, rideterapeut og hesteavler.
  • Erfaring, ro og hesteforstand sikrer dig den bedste lære muligt
  • Er fantastisk dygtig til at aflæse hver enkelt hest og får eleven til at yde sit ypperste sammen med hestene
  • Har helt fra barnsben i Island, tilredet og trænet utrolig mange heste