Temadage og Åbent hus hos Skolen for Rideterapi i 2021

Besøg os og få ny inspiration til vores Temadag Søndag den 13. juni og vores Åbent Hus arrangement Søndag den 12. september hos Marie-Louise Demant.

Få inspiration og information om uddannelsen fra skolens undervisere og mød to Rideterapeuter med egen hestepension, udførende rideterapi og undervisningsvirksomhed.

Temadag Søndag den 13. juni 2021 på Skolen for Natur Heste og Rideterapi

kl. 10.00 til 14.30

Kom til oplæg og dialog med Sygeplejerske og rideterapeut Charlotte Rask fra Hyttesletternes Islandsheste og Jón Már Gudmundsson fra Stald Akur.

Få svar på nogle af de spørgsmål du går og tumler med. I mindre grupper drøfter vi relevante spørgsmål. Send dem gerne til os på forhånd. Det kan være f.eks. være:

Hvordan kommer jeg i gang? Har jeg forudsætningerne til at arbejde aktivt på kontakt til skoler, STU eller FTU? Hvad skal jeg vide mht. privat klienter? Har jeg forudsætninger og tillid nok til at starte? Har jeg rammerne? forsikringerne? Er mine heste uddannede til opgaven så de er tilpasse med opgaverne?

• Info om Charlotte.

Med baggrund i det sundhedsfaglige og terapeutiske felt, har Charlotte arbejdet med mennesker i alle aldre hele livet. Det har været naturligt at vælge rideterapien til for at koble arbejdet med mennesker sammen med heste og natur.

På Hyllesletterne står Charlotte primært for rideterapien/hesteassisteret udviklingsforløb, Grøn Rehabilitering og arrangerer diverse kurser vedrørende ridning, hestevelfærd med mere.

• Charlotte Rask fra Hyttesletternes Islandsheste

• Jon-Mar-Gudmundsson-fra-Stald-Akur
  • Info om Jón.

Jón har tilredet og trænet utrolig mange heste i det meste af sit liv. Med en kolossal baggrund opnået helt fra barnsben i Island er han god til at aflæse hver enkelt hest og få den til at yde sit ypperste.

Jon fortæller om sin tilgang til naturen fra barnsben, hvordan det har givet ham en sikkerhed til sin intuition og endelig vise hvordan han rider med den tillid.

Pris for deltagelse i Temadagen

Prisen er kr. 800,- ved tilmelding på skolens konto nr. 0573-3512125247. Prisen er inklusiv moms.

Der er fri te og kaffe. Ved tilmelding kan bestilles frokost/ eller man kan tage en madpakke med.

Åbent hus hos Skolen for Rideterapi Søndag den 12. september 2021

kl. 14.00 til 16.30

Kom til åbent hus Søndag den 12. september kl. 14.00 til 16.30 om uddannelsen til Natur, heste og rideterapeut hos Skolen for Riderterapi.

Få mere information om uddannelsen fra skolens undervisere som fortæller og svare på spørgsmål om uddannelsen.

Vi byder på et glas og en mindful tur i skoven og/eller til stranden.

Hver deltager fortæller om sine faglige og hestemæssige baggrunde.

Alle med interesse er velkomne.